Centro Comercial Hayuelos Segundo Piso, Calle 20 # 82 - 52 Bogotá, Colombia - Teléfonos: (57+1) 4 14 87 27

Think Your Cresterea Puilor De Gaina Is Safe? Ten

Think Your Cresterea Puilor De Gaina Is Safe? Ten
dimensiunile mici (care permit de exemplu sa gazduim 100-110 indivizi pe metru patrat);
cantitatea mica de furaje consumata zilnic (25-30g pentru o prepelita adult);
pentru demararea unei mici crescatorii investitia este convenabila;
ouatul precoce, abundent si regulat (femela depune primul ou dupa 6-7 saptamani, iar daca este bine ingrijita poate produce pana la 350 oua/an);
prepelita de carne (faraon) poate fi comercializata la 40-50 de zile avand o greutate de cca. 350-400 grame/buc;
crestere si maturizare sexuala rapida (dupa 40 de zile masculii sunt folositi pentru reproductie);
rezistenta la boli (daca se pastreaza conditiile optime de igiena, furajare si climat nu apar probleme de sanatate);
intrebuintari multiple: oua, carne, repopulare, dresajul cainilor de vanatoare;
Avantajele prepelitei japoneze

Timpul necesar pentru intretinerea unei mini-ferme de crestere prepelite este de circa 20 de minute pe zi. Cei care vand prepelite nu trebuie sa fie asi in domeniu, dar trebuie sa fie totusi familiarizati cu principalele conditii de igiena care au fost impuse de Uniunea Europeana cu privire la obtinerea

Exista numeroase avantaje pentru familia dvs, incepand cu hrana proaspata si ecologic ape care v-ar procurao astfel de crescatorie sau cu proprietatile terapeutice ale oualorde prepelita si incheind cu efectele benefice ale implicarii copiilor in aceasta afaceri: cultivarea responsabilitatii si disciplinei, ca si a preocuparilor antreprenoriale de la o varsta frageda. Pe scurt, este o afacere a tuturor varstelor, oferind beneficii remarcabile cu eforturi relative mici, atat materiale, organizatorice, cat si financiare.

Femelele ajung foarte repede la maturitate si sunt apte pentru a crea oua de prepelita intr-un numar foarte mare (pana la 350 de bucati pe an, echivalentul a putin sub 30 de oua pe luna per prepelita). Televiziunile prezinta tot mai multe povesti de succes care se centreaza pe cresterea prepelitelor pentru ouale de prepelita, pentru carnea acestora, pentru repopulare, ca si pasari ornamentale sau chiar si pentru dresajul cainilor de vanatoare. Prepelitele japoneze se numara printre soiurile cele mai profitabile din multe puncte de vedere. Afacerea cu prepelite de vanzare a inceput sa infloreasca si in Romania din ce in ce mai mult si mai spectaculos in ultima vreme.

Guano sau reziduurile rezultate din dejectiile acestor pasari constituie un ingrasamant foarte bun folosit de crescatorii de flori. Ouale de prepelita pot fi comercializate si doar pe post de aliment simplu sau ca si ingrediente pentru masti si alte produse de tip cosmetic.

Coloratia corpului este asemanatoare cu a masculului, cu exceptia culorii maro roscat, pe piept si gat. Glanda cloacala lipseste, iar dupa inceperea ouatului, cloaca este mult mai mare. Aici culoarea de fond este bej deschis, iar petele sunt mult mai inchise, spre negru. Femela adulta de prepelita, este ceva mai grea decat masculul, cantarind 120-160 grame ( prepelita de oua, cel de carne avand alt standard de greutate ).

– Efectele miraculoase ale ouălor de prepeliţă sînt date de calitatea superioară a proteinei din ou şi lipsa colesterolului. Conţine proteine, glucide speciale nepericuloase în diabet sau alte boli în care glucidele sînt interzise, lipide speciale fine şi lecitine, multe vitamine, săruri minerale, aminoacizi esenţiali, factori antialergici. Mai conţine un agent care ajută în refacerea celulară. Acesta este singurul ou dietetic. Conţine un agent anticolesterol, care curăţă vasele sanguine de depunerile de colesterol, inclusiv pe cele fine cerebrale.

Asadar, lipsa timpului liber disponibil nu ar trebui sa devina o piedica in calea inceperii unei astfel de afaceri. Banii necesari investitiei initiale nu trebuie sa fie foarte multi, deoarece cheltuielile cu cresterea prepelitelor sunt foarte mici, iar ritmul rapid de maturizare si acuplare permite recuperarea rapida a investitiei. E bine de stiut ca timpul necesar pentru intretinerea unei mini-ferme de crestere prepelite este de circa 20 de minute pe zi, si vorbim aici de in jur de 1000 de capete gazduite intr-un astfel de loc.

Primul lot care va implini 6 saptamani va trebui sa fie sacrificat si va fi apoi inlocuit cu unul nou. Cei care vand prepelite trebuie sa aiba in permanenta prepelite de vanzare in varsta de 1, 2, 3, 4, 5 si 6 saptamani, adica trebuie mentinuta o productie saptamanala de prepelite pentru carne, in special daca ne luam dupa pret prepelite vandute in acest scop restaurantelor de lux. Afacerea cu vanzare prepelite pentru carne presupune ca acesti concentrate pui nu vor trebui sa treaca prin procesul de selectie dupa sex. Cei care vand cumpar prepelite trebuie sa aiba in permanenta prepelite de vanzare in varsta de 1 pana la 6 saptamani. Ei vor fi crescuti in 6 loturi cu diferenta de varsta de 7 zile de la lot la lot.

Exportul este cvasi-inexistent, iar cei care vand prepelite au toate motivele sa o duca bine din punct de vedere financiar. Scopul curativ al unei cure ou prepelita crescuta in custi de prepelita este de asemenea unul din principalele motive ale interesului sporit pentru afacerea cu prepelite vanzare pe care din ce in ce mai multi indivizi par sa il arate in ultima vreme in aceasta directie. In Romania exista un numar relativ mic de crescatorii de prepelite de vanzare, iar cresterea prepelitelor pe plan local sau national este necesara deoarece cererea de oua prepelita este mult mai mare decat productia propriu-zisa.

Horarios

Lunes a Miércoles de 12:00 M a 10:00 PM
Jueves de 12:00 M a 12:00 AM
Viernes y Sábado de 12:00 M a 3:00 AM
Domingos y Festivos de 12:00M a 10:00 PM

Dirrección

Centro Comercial Hayuelos Segundo Piso
Calle 20 # 82 - 52
Bogotá, Colombia
Teléfono: (57+1) 4 14 87 27

Go to top